O nama

Štitimo životni i radni okoliš

Naše tehnologije pomažu u zaštiti okoliša zahvaljujući visokoj učinkovitosti filtracije i niskim zaostalim česticama prašine iza filtra. Zahvaljujući našim tehnologijama doprinosimo održavanju čistog radnog okoliša unutar proizvodnih hala.

Razumijemo filtriranju prašine i uživamo u rješavanju. Donosimo moderan pristup specifičnoj i zahtjevnoj struci, za koju je potrebna visoka stručnost i višegodišnje iskustvo. Rado ćemo vam pomoći u dizajniranju tehničkog rješenja i preporuci naših proizvoda kako bismo zajedno mogli podnijeti najzahtjevnije potrebe naših klijenata.

Radek Veselý

G&G filtration s.r.o.

Naša tvrtka specijalizirana je za proizvodnju sustava za usisavanje (uklanjanje prašine) i filtriranje zraka za industrijsku primjenu. Razvijamo i proizvodimo široku paletu opreme za filtriranje i komponenata industrijskog usisavanja. Svoje proizvode kontinuirano inoviramo kako bismo išli u korak sa sve složenijim proizvodnim procesima i što više zahtjevnijim potražnjama klijenata. Veliki naglasak stavljamo na učinkovitost naših rješenja koja se temelje na učinkovitosti sustava filtracije i ekonomičnosti njihovog rada. Specijalizirani smo za proizvodnju uređaja za filtriranje od tkanina koje koriste ne-tkani tekstil za filtriranje i keramičke filtre za upotrebu u posebnim aplikacijama gdje postoji rizik od izgaranja ili oštećenja filtarskog medija zbog visoke temperature. Naš asortiman nadopunjuju silosi za skladištenje piljevine i biomase, ciklonski separatori i ostale komponente potrebne za primjenu tehnologije uklanjanja prašine.

Čemu se posvećujemo

Naše vrijednosti

Rješenja po mjeri samo za vas

Svaka aplikacija je specifična. Zato svaki projekt pojedinačno tretiramo s maksimalnom odgovornošću

Doprinos za životni i radni okoliš

Naše tehnologije pomažu u zaštiti okoliša. Istodobno, doprinosimo održavanju čistog radnog okoliša unutar proizvodnih hala.

Operativni troškovi i pouzdanost tehnologije

Deklariramo pouzdanost isporučene tehnologije i dug radni vijek filtarskog medija. Ono što je važno je ne samo nabavna cijena, ali i troškovi rada i održavanja.

Ispravno, u potpunosti i na vrijeme

Jedini način uspješne suradnje je stvaranje snažnih odnosa koji su podržani pravilnim ispunjavanjem obaveza obiju ugovornih strana.

Predlažemo

Nudimo

Prodajemo

Naša tehnologija usisavanja* (uklanjanja prašine) nalazi svoju primjenu praktički u cijelom spektru industrijske proizvodnje. Od proizvodnje papira do fabrika za preradu drva, automobilske industrije do ljevaonica i željezara. Svaka aplikacija usisavanja ima svoje specifično rješenje i donosi nova iskustva i ideje.

Ključnu ulogu za nas imaju povratne informacije koje dobivamo od naših poslovnih partnera u obliku posebnih zahtjeva i tehničkih komentara na ugrađene proizvode. Uz usku suradnju s našim partnerima, naše proizvode, mi i dalje možemo poboljšati i razvijati. Uvjereni smo da je jedino kontinuirani razvoj i usavršavanje jedinim putem za napredovanje.

G&G Výroba
G&G Filter

Ostvarujemo

G&G filtracija, s.r.o. (d.o.o.) je proizvodna tvrtka. Sve realizacije provode se putem naših poslovnih partnera. Naš dugoročni cilj je kontinuirano proširiti spektar naših poslovnih partnera kojima isporučujemo kvalitetne proizvode za njihovu vlastitu primjenu. Svoje proizvode inoviramo prema prijedlozima naših partnera. Na temelju zahtjeva tržišta, razvijamo nove proizvode. Uvjereni smo da to najbolje što možemo ponuditi su visokokvalitetni proizvodni pogoni i know-how. Naši partneri su tvrtke koje pružaju profesionalnu instalaciju i profesionalne usluge servisa naših uređaja.

Razvijamo

Naš razvojni i dizajnerski centar nalazi se u Brnu. Dizajnerski odjel obrađuje svu proizvodnu dokumentaciju u 3D obliku. Koristimo softver Solidworks koji nam omogućava da sa sigurnošću utvrdimo sve potrebne parametre kao što su težina tehnologije, točke opterećenja ili težište određenog uređaja. Također koristimo odjel za dizajn kako bismo dizajnirali atipične uređaje za filtriranje tako da se mogu primijeniti u ograničenom prostoru. Naši dizajneri rade na razvoju novih proizvoda kao i na primjeni prijedloga naših klijenata i partnera u već gotovu proizvodnu dokumentaciju.

Proizvodimo

Naši proizvodi kompletiramo u vlastitoj tvornici u Liptovský Hradek. Svaki se filtarski uređaj, bez obzira na veličinu, sastoji od nekoliko stotina dijelova. Da bi se optimizirao proces proizvodnje, svaki je dio opremljen QR kodom koji pokazuje mjesto na filtriranom uređaju i također crtežom. Zahvaljujući cjelovitom pregledu pojedinih komponenti filtra, u mogućnosti smo vrlo učinkovito postaviti određeni uređaj za filtriranje. Pojedine komponente filtara držimo na skladištu (magazinu) i stoga smo u mogućnosti brzo reagirati na zahtjev za sastavljanjem bilo kojeg filtracijskog uređaja u kratkom vremenu.

Naš tim

Ing. Radek Veselý

izvršni direktor

Više o meni

Ing. Miloš Gregor

izvršni direktor

Više o meni

Gdje se nalazimo

Czech Republic

Centar za razvoj i dizajn
glavna prodajna agencija za EU

G&G Filtration CZ, s.r.o
Hrubínova 1903/9
664 51 Šlapanice
[email protected]

Slovakia

Proizvodni zavod
G&G Filtration, s.r.o.
Hviezdoslavova 901
034 95 Likavka (SK)
[email protected]

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.