Pametni autonomni amortizeri

Proizvodimo autonomne amortizere Smart FLAP. Jedinstveno rješenje za prigušivače koji se ne samo otvaraju ili zatvaraju prema proizvodnoj tehnologiji. Smart FLAP upravljački amortizeri suvremeni su nasljednici SMARTeye automatskih zatvarača.

autonomne amortizere Smart FLAP
01

Pametni autonomni amortizeri


Proizvodimo autonomne amortizere Smart FLAP koji se koriste za potpuno autonomnu regulaciju sustava za usisavanje. Prigušivači su opremljeni vlastitim upravljačkim sustavom koji omogućuje regulaciju na temelju vakuuma spojenog stroja. Prigušivači rade potpuno neovisno. Međutim, dopuštaju povezivanje sa sustavom više razine putem Modbus RTU-a. Kad su spojeni na vrhunski sustav, klapne se mogu nadzirati, kontrolirati i programirati daljinski pomoću računala ili mobilnog telefona.

Pametni autonomni amortizeri ne samo da se otvaraju i zatvaraju. Njihova apsolutna iznimna prednost je mogućnost automatskog reguliranja usisnog sustava prema postavljenom vakuumu za pojedine strojeve. Traženi parametri mogu se daljinski mijenjati i nadzirati pomoću vrhunskog sustava. Ako klijent zatraži povećanje usisne snage bilo kojeg stroja, bez promjene snage drugih strojeva, sve će dogovoriti u roku od nekoliko sekundi koristeći svoj vlastiti mobilni telefon.

To je sofisticirani sustav za kontrolu snage ekstrakcije u smislu uštede energije prema uporabi strojeva, koji nema konkurenciju na tržištu.
autonomne amortizere Smart FLAP
02

Koristite na samostalnom stroju


Prigušivač Smart FLAP može se ugraditi u već upravljani ispušni sustav bez povezivanja sa sustavom upravljanja tehnologijom. Instaliramo pametne zaklopke na strojeve koji su najbliži uređaju za filtriranje.

Automatski prigušivač Smart FLAP regulira snagu usisavanja na konstantnu vrijednost vakuuma i omogućuje povećanje usisne snage udaljenijih strojeva.
autonomne amortizere Smart FLAP
03

Inteligentni sustav kontrole ispušne snage


To je idejno rješenje sustava ekstrakcije za cijelu proizvodnu halu. Svi ispušni strojevi opremljeni su Smart FLAP preklopima. Ventilatorom središnjeg ispušnog sustava upravlja frekvencijski pretvarač. Autonomni amortizeri održavaju zadane negativne tlakove strojeva i zatvaraju ih prema radu strojeva. Oni primaju zahtjeve za promjenu parametara od nadređenog sustava i šalju informacije o izmjerenim vrijednostima i radnom statusu.
autonomne amortizere Smart FLAP
04

Štednja električne energije


Sustav Smart FLAP temelji se na inteligentnim, upravljačkim prigušivačima i kontroli ispušnog ventilatora putem pretvarača frekvencije. Time se kontrolira brzina motora ventilatora. Čak i uz smanjenje od 20% broj okretaja motora može smanjiti potrošnju za 59% u odnosu na nominalnu vrijednost ulazne snage. Osjetljiva postavka frekvencije prema trenutnim potrebama ekstrakcijskog sustava omogućit će značajno prilagođavanje energetskih zahtjeva ekstrakcijskog sustava.
autonomne amortizere Smart FLAP
05

Učinkovitost svoje proizvodnje uvijek pratite na internetu


Kada je spojen na središnji upravljački sustav i internetsku vezu, sustavom Smart FLAP može se daljinski upravljati pomoću računala, telefona ili tableta, tako da ćete imati apsolutni pregled nad radom sustava za izvlačenje. Možete daljinski procijeniti učestalost korištenja proizvodnih strojeva i istovremeno procijeniti uštedu električne energije.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog