Mali kompaktni filtri

Proizvodimo kompaktne filtarske jedinice koje se koriste za usisavanje lokalnih izvora prašine, kao što su brusilice, strojevi za zavarivanje, roboti za zavarivanje i ostali lokalni izvori prašine.

G&G Mikro Jet
01

G&G Micro JET


Filtarske jedinice G&G Micro JET koje proizvodimo služe za čišćenje samostalnih mjesta rada, koje je inače komplicirano ili financijski zahtjevno priključiti na sustav centralnog otprašivanja. Filtarske jedinice tipa Micro JET proizvodimo u dvije varijante prema učinku - za 1200 m3/h i za 2500 m3/h odsisanog zraka.

Ovo je financijski povoljan, ali jednakovrijedan ekvivalent centralnog usisavanja.
G&G Wood Bag
02

G&G Wood BAG


Filtarske jedinice G&G Wood BAG namijenjene su za manje i srednje stolarske i drvne pogone. Filtarske jedinice su izvedene kao mobilni usisivači prašine u masivnoj industrijskoj izvedbi. Usisni transportni ventilator je napravljen od čelika, dugotrajno je otporan na djelovanje abrazije usisavanog materijala. Filtarski dio je riješen pristupom u gornji dio filtarske vreće, što osigurava idealne uvjete za separaciju odvojene prašine. Strujanjem zraka odozgo prema dolje čestice prašine i piljevina nose se prema dolje u vreću za skupljanje.

Filtarske jedinice G&G Wood BAG vrlo su učinkovite u stolarskim radionicama kod jednonamjenskih strojeva za obradu drveta. Zahvaljujući ulazu u gornjem dijelu filtarskog crijeva, filtri G&G Wood BAG imaju niski gubitak tlaka i kontinuiranu snagu usisavanja.

Filtere proizvodimo u varijantama s usisnim kapacitetom 1800 m3/h. 3000 m3/h, 5000 m3/h i 7000 m3/h.
G&G Mini Patro JET
03

G&G Mini Patro JET


G&G Mini Patro JET jedinice za filtriranje koje smo proizveli koriste se za manje lokalne ili središnje sustave za ekstrakciju. To su ulošci filtarskih jedinica s regeneracijom komprimiranog zraka u kompaktnom dizajnu, uključujući ispušni ventilator u akustičnom poklopcu. Proizvodimo filtracijske jedinice Mini Patro JET u tri izlazne varijante - za 2500 m3 / h, 5000 m3 / h i za 7500 m3 / h odvojenog zraka. To je pristupačan proizvod za manje zahtjevne sustave za odvođenje i filtriranje zraka.
Vacuum Jet
04

G&G Vacuum JET


G&G Vacuum JET jedinice za filtriranje koje smo proizveli male su filtarske jedinice s ravnim tekstilnim crijevima, regenerirane komprimiranim zrakom. Filteri su dizajnirani za malu snagu usisavanja, ali veliko opterećenje prašinom, abrazivnu prašinu, prašinu od lijevanog željeza i ljepljivu prašinu. Ispušni ventilator dio je jedinice filtra, a ispuštanje ventilatora opremljeno je kružnim prigušivačem zvuka i nerastegnutim razdjelnim elementom. Regeneracija filtarskog medija odvija se automatski prema trenutnom gubitku tlaka filtarskog medija. Riječ je o malim, ali vrlo nosivim filtarskim jedinicama.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zrak se zatim dovodi do ciklonskih separatora, gdje se odvajaju grube čestice lagane frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplinska izolacija cijevi

Istodobno, toplinska izolacija cjevovoda sprječava hlađenje plina unutar trasa cjevovoda i doprinosi smanjenju ili uklanjanju mogućnosti kondenzacije para s unutarnje…

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog