Mali kompaktni filtri

Proizvodimo kompaktne filtarske jedinice koje se koriste za usisavanje lokalnih izvora prašine, kao što su brusilice, strojevi za zavarivanje, roboti za zavarivanje i ostali lokalni izvori prašine.

G&G Mikro Jet
01

G&G Micro JET


Filtarske jedinice G&G Micro JET koje proizvodimo služe za čišćenje samostalnih mjesta rada, koje je inače komplicirano ili financijski zahtjevno priključiti na sustav centralnog otprašivanja. Filtarske jedinice tipa Micro JET proizvodimo u dvije varijante prema učinku - za 1200 m3/h i za 2500 m3/h odsisanog zraka.

Ovo je financijski povoljan, ali jednakovrijedan ekvivalent centralnog usisavanja.
G&G Wood Bag
02

G&G Wood BAG


Filtarske jedinice G&G Wood BAG namijenjene su za manje i srednje stolarske i drvne pogone. Filtarske jedinice su izvedene kao mobilni usisivači prašine u masivnoj industrijskoj izvedbi. Usisni transportni ventilator je napravljen od čelika, dugotrajno je otporan na djelovanje abrazije usisavanog materijala. Filtarski dio je riješen pristupom u gornji dio filtarske vreće, što osigurava idealne uvjete za separaciju odvojene prašine. Strujanjem zraka odozgo prema dolje čestice prašine i piljevina nose se prema dolje u vreću za skupljanje.

Filtarske jedinice G&G Wood BAG vrlo su učinkovite u stolarskim radionicama kod jednonamjenskih strojeva za obradu drveta. Zahvaljujući ulazu u gornjem dijelu filtarskog crijeva, filtri G&G Wood BAG imaju niski gubitak tlaka i kontinuiranu snagu usisavanja.

Filtere proizvodimo u varijantama s usisnim kapacitetom 1800 m3/h. 3000 m3/h, 5000 m3/h i 7000 m3/h.
G&G Mini Patro JET
03

G&G Mini Patro JET


G&G Mini Patro JET jedinice za filtriranje koje smo proizveli koriste se za manje lokalne ili središnje sustave za ekstrakciju. To su ulošci filtarskih jedinica s regeneracijom komprimiranog zraka u kompaktnom dizajnu, uključujući ispušni ventilator u akustičnom poklopcu. Proizvodimo filtracijske jedinice Mini Patro JET u tri izlazne varijante - za 2500 m3 / h, 5000 m3 / h i za 7500 m3 / h odvojenog zraka. To je pristupačan proizvod za manje zahtjevne sustave za odvođenje i filtriranje zraka.
Vacuum Jet
04

G&G Vacuum JET


G&G Vacuum JET jedinice za filtriranje koje smo proizveli male su filtarske jedinice s ravnim tekstilnim crijevima, regenerirane komprimiranim zrakom. Filteri su dizajnirani za malu snagu usisavanja, ali veliko opterećenje prašinom, abrazivnu prašinu, prašinu od lijevanog željeza i ljepljivu prašinu. Ispušni ventilator dio je jedinice filtra, a ispuštanje ventilatora opremljeno je kružnim prigušivačem zvuka i nerastegnutim razdjelnim elementom. Regeneracija filtarskog medija odvija se automatski prema trenutnom gubitku tlaka filtarskog medija. Riječ je o malim, ali vrlo nosivim filtarskim jedinicama.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog