Rotacijske hranilice

Proizvodimo rotacijske hranilice za kontinuirano uklanjanje prašine iz filtarske opreme, ciklonskih separatora i kontinuirano uklanjanje piljevine iz silosa i spremnika.

Rotacijske hranilice
01

Rotacijske hranilice GGRP


Naši okretni dodaci najčešće se koriste za uklanjanje prašine iz opreme za filtriranje. Rotacijski ulagač osigurava kontinuirano ili ciklično uklanjanje prašine tijekom rada filtera. Brtvene trake dovodnika osiguravaju odvajanje nadtlaka ili podtlaka filtra od okolnog okoliša. Druga uobičajena primjena rotacijskog punila je uklanjanje prašine ili piljevine iz ciklonskog separatora. U slučaju ciklonskog separatora, potrebno je kontinuirano uklanjati prašinu kako se ne bi pojavila za prelijevanje separatora razdvojenim materijalom. Koristimo i naše rotacijske dovodnike za uklanjanje materijala iz silosa.
Rotacijske hranilice
02

Lopatice s rotacijskim dovodima


Uvijek biramo noževe rotacijskog uvlakača za poseban slučaj uporabe. Dizajn lopatica razlikuje se u omjeru fiksnog i fleksibilnog dijela, broju lopatica i materijala lopatica. Kad se traži rotacijski dovodnik, razumno je specificirati prevoženi materijal što je točnije - njegovu granulometriju i karakteristike.
03

Materijalna izvedba


Rotacijske hranilice izrađujemo od materijala 11375 lakiranog dizajna za uobičajenu primjenu. Za upotrebu u prehrambenoj industriji izrađujemo rotacijske dovodnike izrađene od 1.4301 materijala. Kao dio habanja dijelova koji su podložni abraziji, izrađujemo naše rotacijske dovodnike, koje je moguće demontirati na odvojene stranice, lica i rotore. U slučaju habanja, specifična komponenta može se zamijeniti.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog