Separatori maglica

Mehanički separatori za odvajanje emulzijskih aerosola i elektrostatički separatori za odvajanje uljnih aerosola. Separatori se isporučuju u izvedbi Plug & Go, tako da korisnik samo priključi usisne cijevi i električnu energiju.

Separatori maglica
01

Mehanički separatori maglica


Uređaji su dizajnirani za odvajanje emulzijskih maglica nastalih tijekom obrade. Načelo odvajanja kapljica ulja iz zraka je mehaničko. Uređaj ne treba filtre za jednokratnu upotrebu.
Aerosoli se odvajaju pomoću platna od nehrđajućeg čelika i odvajajuće lamele. Uređaj se isporučuje u obliku kompaktne jedinice s ventilatorom za trenutno povezivanje. Filtere isporučujemo s integriranom električnom razvodnom pločom za mogućnost upravljanja brzinom ventilatora. Uređaj snabdijevamo s lijeve i s desne strane.
Dno je izvedeno kao vodonepropusna uljna korita s mlaznicom za spajanje odvojenog odvodnog crijeva za emulziju. Svi ulošci za filtriranje mogu se očistiti i nije potrebno koristiti nikakve uloške za jednokratnu upotrebu.
Separatori maglica
02

Elektrostatički separatori maglica


Uređaj je dizajniran za odvajanje maglica ulja nastalih tijekom obrade. Princip odvajanja kapljica ulja iz zraka je mehanički i elektrostatički. Uređaj ne treba filtre za jednokratnu upotrebu.
Aerosoli se odvajaju pomoću platna od nehrđajućeg čelika, odvajajuće lamele i elektrofiltra.Uređaj se isporučuje u obliku kompaktne jedinice s ventilatorom za trenutno povezivanje. Motor je elektronički upravljan s postupnom regulacijom brzine za snagu usisavanja do 1400m³/h. Svi filtri, uključujući elektrostatički blok, mogu se očistiti i nije potrebno koristiti instalacije za jednokratnu upotrebu.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zrak se zatim dovodi do ciklonskih separatora, gdje se odvajaju grube čestice lagane frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplinska izolacija cijevi

Istodobno, toplinska izolacija cjevovoda sprječava hlađenje plina unutar trasa cjevovoda i doprinosi smanjenju ili uklanjanju mogućnosti kondenzacije para s unutarnje…

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog