Separatori maglica

Mehanički separatori za odvajanje emulzijskih aerosola i elektrostatički separatori za odvajanje uljnih aerosola. Separatori se isporučuju u izvedbi Plug & Go, tako da korisnik samo priključi usisne cijevi i električnu energiju.

Separatori maglica
01

Mehanički separatori maglica


Uređaji su dizajnirani za odvajanje emulzijskih maglica nastalih tijekom obrade. Načelo odvajanja kapljica ulja iz zraka je mehaničko. Uređaj ne treba filtre za jednokratnu upotrebu.
Aerosoli se odvajaju pomoću platna od nehrđajućeg čelika i odvajajuće lamele. Uređaj se isporučuje u obliku kompaktne jedinice s ventilatorom za trenutno povezivanje. Filtere isporučujemo s integriranom električnom razvodnom pločom za mogućnost upravljanja brzinom ventilatora. Uređaj snabdijevamo s lijeve i s desne strane.
Dno je izvedeno kao vodonepropusna uljna korita s mlaznicom za spajanje odvojenog odvodnog crijeva za emulziju. Svi ulošci za filtriranje mogu se očistiti i nije potrebno koristiti nikakve uloške za jednokratnu upotrebu.
Separatori maglica
02

Elektrostatički separatori maglica


Uređaj je dizajniran za odvajanje maglica ulja nastalih tijekom obrade. Princip odvajanja kapljica ulja iz zraka je mehanički i elektrostatički. Uređaj ne treba filtre za jednokratnu upotrebu.
Aerosoli se odvajaju pomoću platna od nehrđajućeg čelika, odvajajuće lamele i elektrofiltra.Uređaj se isporučuje u obliku kompaktne jedinice s ventilatorom za trenutno povezivanje. Motor je elektronički upravljan s postupnom regulacijom brzine za snagu usisavanja do 1400m³/h. Svi filtri, uključujući elektrostatički blok, mogu se očistiti i nije potrebno koristiti instalacije za jednokratnu upotrebu.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog