Usisavanje papirne prašine

Zajedno s partnerskom tvrtkom Golpretech Češka razvijamo i proizvodimo tehnologije za usisavanje prašine i rezanje papira u tiskarskoj industriji. To su tehnologije za kontinuirano vađenje, odvajanje i obradu izrezaka papira, izreza, beskonačnih pojaseva i papirne prašine.

Rotacijski separator
01

Rotacijski separatori za ostatke papira


Rotacijski separatori koriste se za kontinuirano odvajanje ostataka papira od izdvojenog zraka. Oni su važna komponenta primjene ekstrakcije u tiskarskim operacijama. Rotacijski separatori se koriste ne samo u tiskarskoj industriji, već imaju i prepoznatu ulogu u sustavima za uklanjanje prašine za obradu komunalnog otpada.
Venturijeve mlaznice za vađenje beskrajnih papirnatih mreža
02

Venturijeve mlaznice za vađenje beskrajnih papirnatih mreža


Proizvodimo Venturi mlaznice koje se koriste za usisavanje beskrajnih papirnatih traka u tiskarskoj industriji. Venturijeva mlaznica povezana je s ispuštanjem samog ventilatora. Nadpritisak samog ventilatora mlaznica koristi za stvaranje negativnog tlaka na usisnom putu beskonačnog reza. Tako se papirna traka usisava bez da se usitni ili ošteti. Ovaj sustav za vađenje pogodan je i za papirnate trake i za beskrajne rezove od plastike ili tekstila.
Sjekacne ventilatori
03

Sjekacne ventilatori


Proizvodimo ventilatore za prijevoz usitnjavanja koji se koriste za vađenje i dijeljenje beskrajnih traka papira. Ventilator je opremljen reznim rotorom s oštrim lopaticama izrađenim od hardox materijala. Ulazak reznica u ventilator riješen je ekscentrično, izvan osi rotacije rotora, tako da se papirna traka vodi izravno na rezne rubove rotora i nema navijanja papirnate trake na rotoru ventilatora. Izlazni dio ventilatora izveden je pod negativnim kutom kako bi se spriječilo začepljenje usitnjenih traka na ispusnom otvoru ventilatora. Ventilatori za rezanje su visokotlačni s ojačanim kućištem i opremljeni su kontrolnom rupom.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog