Ventilatori za odsisavanje i transport

Izrađujemo ventilatore za transport za sustave ispuhivanja prašine i piljevine. Ventilatori su dizajnirani za ispuhivanje zraka s mješavinom piljevine i prašine.

01

Ventilatori za transport


Naši ventilatori dizajnirani su za sustave ispuhivanja piljevine i prašine gdje usisani materijal prolazi kroz transportni ventilator. Najčešće se koristi u sustavu ispuhivanja prašine pod tlakom, gdje se ispuhivanje transportnog ventilatora dovodi do filtarskog uređaja. Druga uobičajena primjena je uklanjanje vlažnih piljevina u punjačima pomoću ciklonskog separatora i preko pneumatskog sustava za transport materijala.
02

Materijalna izvedba


Proizvodimo ventilatore za vanjsku ugradnju bez potrebe krovnih konstrukcija. U cjevovod ventilatori su spojeni na kanal preko opružnih vezica kako bi se spriječilo širenje vibracija. Svaki ventilator uključuje kompenzatore vibracija između baze i ventilatora. Proizvodimo transportne ventilatore u rasponu snage od 3,0 do 18,5 kW.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zrak se zatim dovodi do ciklonskih separatora, gdje se odvajaju grube čestice lagane frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplinska izolacija cijevi

Istodobno, toplinska izolacija cjevovoda sprječava hlađenje plina unutar trasa cjevovoda i doprinosi smanjenju ili uklanjanju mogućnosti kondenzacije para s unutarnje…

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog