Ventilatori za odsisavanje i transport

Izrađujemo ventilatore za transport za sustave ispuhivanja prašine i piljevine. Ventilatori su dizajnirani za ispuhivanje zraka s mješavinom piljevine i prašine.

01

Ventilatori za transport


Naši ventilatori dizajnirani su za sustave ispuhivanja piljevine i prašine gdje usisani materijal prolazi kroz transportni ventilator. Najčešće se koristi u sustavu ispuhivanja prašine pod tlakom, gdje se ispuhivanje transportnog ventilatora dovodi do filtarskog uređaja. Druga uobičajena primjena je uklanjanje vlažnih piljevina u punjačima pomoću ciklonskog separatora i preko pneumatskog sustava za transport materijala.
02

Materijalna izvedba


Proizvodimo ventilatore za vanjsku ugradnju bez potrebe krovnih konstrukcija. U cjevovod ventilatori su spojeni na kanal preko opružnih vezica kako bi se spriječilo širenje vibracija. Svaki ventilator uključuje kompenzatore vibracija između baze i ventilatora. Proizvodimo transportne ventilatore u rasponu snage od 3,0 do 18,5 kW.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog