Ventilatori za odsisavanje i transport

Izrađujemo ventilatore za transport za sustave ispuhivanja prašine i piljevine. Ventilatori su dizajnirani za ispuhivanje zraka s mješavinom piljevine i prašine.

01

Ventilatori za transport


Naši ventilatori dizajnirani su za sustave ispuhivanja piljevine i prašine gdje usisani materijal prolazi kroz transportni ventilator. Najčešće se koristi u sustavu ispuhivanja prašine pod tlakom, gdje se ispuhivanje transportnog ventilatora dovodi do filtarskog uređaja. Druga uobičajena primjena je uklanjanje vlažnih piljevina u punjačima pomoću ciklonskog separatora i preko pneumatskog sustava za transport materijala.
02

Materijalna izvedba


Proizvodimo ventilatore za vanjsku ugradnju bez potrebe krovnih konstrukcija. U cjevovod ventilatori su spojeni na kanal preko opružnih vezica kako bi se spriječilo širenje vibracija. Svaki ventilator uključuje kompenzatore vibracija između baze i ventilatora. Proizvodimo transportne ventilatore u rasponu snage od 3,0 do 18,5 kW.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog