Zavarene cijevi

Za vas smo pripremili internetsku bazu podataka STEP modela zavarenih zračnih kanala.

Zavarene cijevi
01

Katalog i cjenik cijevi


Pripremili smo za vas mrežnu bazu podataka STEP modela zavarenih cijevi za zrak. Pristup našoj bazi podataka je preko cjenika dijelova cijevi, koji se prikaže klikom na gumb "Idite u katalog".

Sada je na raspolaganju više od 6500 STEP dokumenata za preuzimanje. Nije potrebna registracija, sve se rješava intuitivno. Za kretanje cjenikom kliknite na slike, a za povratak u izbornik koristite ikonu kućice u zaglavlju dokumenta. Bit će nam drago ukoliko vam naša baza podataka olakša posao s vremenski zahtjevnim modeliranjem cjevovoda.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog