Cilindrični silosi – proizvodnja i ugradnja

Partner: Cilindrični silosi – proizvodnja i ugradnja

Naša referenca uključuje proizvodnju i ugradnju cilindričnih silosa za skladištenje polimernih aditiva. Silos je opremljen G&G SILOVIB filtracijskim uređajem sa regeneracijom pomoću vibro udaranja.

Predmet ugovora je dizajn, izrada i primjena sustava za skladištenje i doziranje polimernih aditiva za daljnju tehnološku obradu. Najveći dio izvedbe sastoji se od cilindričnog silosa, opremljenog filtrirajućim uređajem za odzračivanje pneumatskog transporta. Sustav uklanjanja materijala iz silosa rješava se vijčanim transporterom, spremnikom za vaganje, a također i sustavom transporta niskog tlaka – ventilatorom. Proizvodnja svih komponenata omogućena je G&G filtration, opću isporuku zgrade osigurava G&G filtration CZ.

Cilindrični silos za odlaganje rastresitog materijala, piljevine i drvenih sjeckalica

G&G silosi naše proizvodnje služe za skladištenje rasutih materijala. Također koristimo valjkasti silos za spremanje materijala poput piljevine, strugotine i sječke. Najčešća primjena silosa je osigurati operativnu opskrbu gorivom za kotlovnicu. Dulja opskrba materijala za briketiranje ili kao otpremnik otpada. G&G silosi mogu biti opremljeni sustavom za vijak na dnu koničnog dijela spremnika s okretnim dovodom zatvarača na izlazu materijala. Za punjenje silosa najčešće se koristi pneumatski transport materijala pomoću uređaja za filtriranje smještenog na stropu silosa. Kod prijevoza strugotine moguće je koristiti ciklonski separator smješten na stropu silosa. Cilindrični silos može biti opremljen reljefnim membranama za spremanje eksplozivnih prašina, prilaznim ljestvama i kanalima.

Proizvodnja cilindričnih silosa uvijek se vrši prema zadatku investitora. Ovisno o potrebama klijenta, opskrbljujemo silose čeličnom konstrukcijom okvira s podvodnom visinom za kamion. Postavljanje na betonski temelj s pratećim putom materijala do kotlovnice, postrojenja za briketiranje ili za daljnju obradu je standardno.

Ovdje silosa u našem katalogu možete pronaći ovdje.

válcové silo silo instalace sila segmentové silo filtr na sile

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.