Izvlačenje gorućeg stroja

Partner: Izvlačenje gorućeg stroja

Ostvarili smo narudžbu za našeg partnera koji se bavi proizvodnjom strojeva za loženje. Cilj je izvaditi gorući stroj prilikom pečenja plastičnih proizvoda.

Za vađenje stroja za gorenje koristili smo G&G Patro JET filtarsku jedinicu koju smo proizveli s kapacitetom ekstrakcije Q = 4.700 m3 / h. Uređaj za filtriranje opremljen je ulošcima za filtriranje – TI206 s nanovlaknama koje usporavaju plamen, regeneriranim impulsima komprimiranog zraka. Centrifugalni ventilator smješten je u akustičnoj kutiji kako bi se osigurala niska razina buke. Ispuh filtriranog zraka vodi se u vanjsko okruženje. Naša isporuka obuhvaćala je ugradnju nove jedinice filtra s priključkom na cjevovod investitora. Implementaciju je osigurala naša partnerska tvrtka V-Dusting. Usisavanje otpuštanja plastike isprva je imalo problema s stvaranjem hermetičke kore plastike na filtarskom materijalu. Taj je problem uklonjen dodavanjem sorbenta u usisni vod. Ovaj sorbent je povezao čestice plastike i pomoću regeneracije prašina se ubaci u spremnik za otpad.

Opis filtra uloška

To je suhi, uložak-filter uređaj za frakcije prašine, opremljen automatskom regeneracijom filtarskog medija pomoću komprimiranog zraka. Regeneracija filtarskog medija odvija se ciklički u zadanim vremenskim intervalima s mogućnošću kontrole prema trenutnom gubitku tlaka. Snaga usisavanja određuje se pomoću korištenog ventilatora prema vrsti materijala i potrebnom opterećenju površine filtra. Opterećenje na površini filtra postavljeno je na najmanje 1,0 m3 / m2 / min za G&G Patro JET filter. Ventilator nije dio jedinice filtra. Proizvodimo opremu za filtriranje u dizajnu za postavljanje u vanjski okoliš, bez potrebe za krovom. Oprema za filtriranje postiže visoku učinkovitost filtracije – na 99,9%, tako da je moguće filtrirani zrak vratiti u proizvodnu halu. Odnos povratka zraka u prostoru hale i vanjskom okolišu određuje dizajner tehnologije prema karakteristikama izvađenog materijala i uvjetima zraka u proizvodnom pogonu.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.