Oprema za filtriranje za vađenje piljevine

Partner: Oprema za filtriranje za vađenje piljevine

Naša referentna ugradnja GREFILT opreme za filtriranje za vađenje piljevine iz drvne obrade.

Radi se o uređaju za vakuumsko filtriranje opremljen automatskom regeneracijom filterskih crijeva pomoću pneumatskih vibracijskih valjaka. Uređaj za filtriranje opremljen je reljefnim membranama za ispuštanje tlačnog vala u vanjsko okruženje.

Instalacijski termin 4Q / 2019

Predmet naše narudžbe bila je proizvodnja dvaju filterskih jedinica za vađenje piljevine iz proizvodnje drva. Filtarske jedinice smještene su i na noseću čeličnu konstrukciju naše proizvodnje. Da bi se usisavanje zadovoljilo zahtjeve investitora, upotrijebljeni su jedan uređaj za filtriranje nadtlaka i jedan uređaj za konstrukciju podtlaka. U oba slučaja, filter jedinice su opremljene sustavom otpuštanja tlačnog vala za vađenje eksplozivne prašine. Izradili smo jedinice za filtraciju za našeg partnera GreMi KLIMA, s.r.o., koji je generalni dobavljač sustava za vađenje piljevine za krajnjeg klijenta.

Jedinica za vakuumski filter GREFILT VAC

Naša oprema za filtriranje GREFILT VAC je oprema za filtriranje dizajnirana za vađenje u tvrtkama za obradu drveta. Uređaj za filtriranje opremljen je automatskom regeneracijom bilo pomoću pneumatskog vibrirajućeg valjka ili pomoću komprimiranog zraka. Za primjenu usisavanja piljevine u najzahtjevnijim postupcima, filter jedinice su opremljene kombinacijom sustava za regeneraciju – oboje puhanjem kroz filter filtriranje komprimiranim zrakom i sustavom za regeneraciju vibracija. Kombinacija dva regeneracijska sustava pridonosi uštedi komprimiranog zraka tijekom rada opreme za filtriranje. Ako je gubitak tlaka crijeva za filtriranje nizak, sustav filtracije se regenerira samo s vibro udarcem. Kad se pad tlaka filtrirajućeg medija poveća, regeneracijski sustav se automatski aktivira komprimiranim zrakom. Ventil za filtriranje u vakuumu nalazi se na čistoj strani uređaja za filtriranje. Korišteni ventilatori ispuha odabrani su s visokom učinkovitošću i s mogućnošću regulacije ispušne snage pomoću frekventnog pretvarača.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.