Prostorno vađenje zavarivačkog zavoda

Partner: Prostorno vađenje zavarivačkog zavoda

Prostorno izvlačenje zavarivačke radionice proveli smo uz pomoć uređaja za filtriranje G&G Patro JET koji smo proizveli. U hali se nalazi 6 radnih mjesta za zavarivanje, iznad kojih smo projektirali i instalirali sustav za vađenje ispod stropa. Ispod stropa hale ugradili smo usisni cjevovod koji osigurava odvođenje dima iz središta radnih mjesta za zavarivanje s usisnim nastavcima.

Za prostorno izvlačenje zavarivača koristili smo uložak G&G Patro JET 3-3-2-18 s automatskom regeneracijom medija filtra komprimiranim zrakom s 18 uložaka. S površinom filtracije od 324 m2 i usisnim kapacitetom od 19 000 m3 / h. Čestice prašine sakupljaju se u kantu zapremine 50 l. Filtrirani zrak vraća se u proizvodno područje pomoću razdjelne čahure s perforiranim otvorima tako da se filtrirani zrak raspoređuje prema dolje na pod. Kada se prostorno vadi zavarivač, uvijek je vrlo važno izvući ispod stropa i vratiti zrak prema podu, tako da ispod stropa nema toplijeg zraka, koji zatim sprječava dizanje dima.

Izvedbene radove za nas je osigurala partnerska tvrtka V-Dusting.

Opis filtra uloška

To je suhi, uložak-filter uređaj za frakcije prašine, opremljen automatskom regeneracijom filtarskog medija pomoću komprimiranog zraka. Regeneracija filtarskog medija odvija se ciklički u zadanim vremenskim intervalima s mogućnošću kontrole prema trenutnom gubitku tlaka. Snaga usisavanja određuje se pomoću korištenog ventilatora prema vrsti materijala i potrebnom opterećenju površine filtra. Opterećenje na površini filtra postavljeno je na najmanje 1,0 m3 / m2 / min za G&G Patro JET filter. Ventilator nije dio jedinice filtra. Proizvodimo opremu za filtriranje u dizajnu za postavljanje u vanjski okoliš, bez potrebe za krovom. Oprema za filtriranje postiže visoku učinkovitost filtracije – na 99,9%, tako da je moguće filtrirani zrak vratiti u proizvodnu halu. Odnos povratka zraka u prostor hale i vanjski okoliš određuje dizajner tehnologije prema karakteristikama izvađenog materijala i uvjetima zraka u proizvodnom pogonu.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.