Sustav čišćenja odljevaka prije lakiranja

Partner: Sustav čišćenja odljevaka prije lakiranja

Ostvarili smo narudžbu za našeg partnera - tvrtku SURFIN Technology s.r.o. koja se sastojala u dizajnu kutije za čišćenje odljevaka pomoću mlaznica za čišćenje i puhanje s usisnim sustavom u uređaj za filtriranje tkanine.

Predloženi sustav čišćenja odljevaka prije lakiranja želi se riješiti odljevaka čestica prašine prije ulaska u liniju za bojanje.

Naša je tehnologija tako postala sastavni dio kompletne linije bojanja generalnog izvođača SURFIN Technology s.r.o.

Kutija za puhanje za čišćenje jedinstveno je dizajnirana, gdje se čišćenje odljevaka odvija pomoću dvije mlaznice za puhanje postavljene koso u smjeru kretanja odljevaka. Za odvod i filtraciju zraka koristili smo G&G Jet BAG filter uređaj koji smo proizveli.

Cijeli sustav djeluje kao jedan funkcionalni set, koji također pokreće visokotlačni ventilator kutije puhala zajedno s jedinicom filtra. Skupljanje prašine rješava se pomoću kante zapremine 50 litara. Filtrirani zrak vraća se u proizvodne prostore. Dizajn i proizvodnja pojedinih uređaja bili smo sami. Montažne aktivnosti za nas je osigurala partnerska tvrtka V-Dusting.

Oprema za filtriranje G&G Jet BAG

G&G Jet BAG filtarske jedinice su tekstilne filtar jedinice opremljene automatskom regeneracijom filtarskog medija pomoću protustrujnog komprimiranog zraka. Iz iskustva iz pojedinačnih primjena, vijek trajanja medija filtra doseže više od 20 000 radnih sati, bez potrebe za ručnim čišćenjem. Filterski mediji su ravni, glatki rukavi izrađeni od netkanog materijala s osnovnom težinom od 550 g / m2. Filterski medij ne sadrži nabore u kojima bi se slegla prašina. Istodobno je vrlo mehanički otporan na kidanje ili abraziju. Vrijednost zaostalog leta čestica prašine kreće se od 0,25 mg / m3 do 5 mg / m3, ovisno o izdvojenoj prašini. Uređaj za filtriranje opremljen je ili spremnikom za otpad zapremine 50 litara, ili odlagalištem otpada putem rotacijskog ulagača u BIG-BAG, ili dizajnom prema specifičnoj potražnji. Također proizvodimo G&G Jet BAG filtere u dizajnu za ekstrakciju eksplozivne prašine.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.