Transport piljevine u silos

Partner: Transport piljevine u silos

Važna referenca je ostvarenje prijenosa piljevine u udaljeni silos. Prijevoz piljevine opremljen je pomoćnim transportnim ventilatorom naše proizvodnje na udaljenosti od 150 metara, a za odvajanje piljevine koristi se ciklonski separator s rotacijskim punjenjem naše proizvodnje.

Osnovni zadatak ugovora bio je osigurati mogućnost ispunjavanja dviju sila, što je velika udaljenost – oko 150 metara. Za realizaciju narudžbe za transport piljevine u silos korišten je naš zatvarač, prekidač, cilindrični separatori, transportni ventilatori i okretni dodaci. Vodič cijevi koristi se u ravnim dijelovima u ojačanoj spiro cijevi u kombinaciji sa zavarenim laktovima s dugim polumjerom luka. Svi spojevi cijevi dizajnirani su s prirubničkim spojevima tako da spojevi cijevi ne predstavljaju opasnost od piljevine. Prijevoz piljevine za transport cijevi opremljen je inspekcijskim otvorima za pregled i moguće čišćenje grane cijevi. Ugradnju tehnologije osigurala je naša implementacijska komponenta G&G filtracija CZ, s.r.o. u suradnji s partnerom V-Dusting, s.r.o..

Ventilator transporta

Naši ventilatori dizajnirani su za sustave za uklanjanje piljevine i prašine gdje iscrpljeni materijal prolazi kroz transportni ventilator. Najčešća se upotreba koristi u sustavu odsisavanja prašine pod tlakom, gdje se ispušni ispušni ventilator dovodi do filtarskog uređaja. Druga uobičajena primjena je uklanjanje vlažnih piljevina u datotekama pomoću ciklonskog separatora i u pneumatskom sustavu za transport materijala. Prijevozom piljevine obično upravljaju ljubitelji prijevoza. U određenim slučajevima, međutim, moguće je upotrijebiti vakuumski sustav za transport piljevine tamo gdje se ventilator nalazi ispod filtrirane jedinice. Za transport piljevine proizvodimo niz transportnih ventilatora snage 3,0 do 18,5 kW.

 

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.