Usisavanje plastične prašine

Reference u oblasti ispuhivanja i filtracije plastične prašine. Naš tekstilni uređaj za filtriranje s automatskom regeneracijom filtarskog medija komprimiranim zrakom, uvlačenje filtrata u big-bag. Povratak filtriranog zraka natrag u radni prostor.

Naša isporuka uključuje proizvodnju i ugradnju filtarskog uređaja za filtriranje prašine tipa G&G Jet BAG. Uređaj za filtriranje dizajniran je za vanjsku instalaciju bez potrebe krova. Filtar je opremljen automatskom regeneracijom filtarskog medija (ravna tekstilna crijeva) pomoću pulsa komprimiranog zraka. Uređaj za filtriranje opremljen je spremnikom filtrata sa  rotacijskom hranilicom s odvodom za otpad do big-bag. Filtar se postavlja na čeličnu konstrukciju.

U pogledu protoka zraka unutar filtra i gubitaka tlaka u filtracijskom sustavu, koncept filtrirane jedinice odabran je tako da prolazni zrak ulazi u filtarsku jedinicu sa vrha filtra i izlazi filtriran na dnu filtarskog uređaja. Protok unutar filtarske komore je od vrha prema dnu, što značajno pomaže odvodu preostale prašine u spremnik, što je bitno kod ispuhivanja plastične prašine. Ovaj koncept smanjuje gubitak tlaka filtarskog medija.

Kod primjene za ispuhivanje plastične prašine jamčimo dug vijek trajanja filtarskog medija od najmanje 5 godina rada filtarskog uređaja. Vodimo pažnju da ugradnja našeg filtarskog uređaja ne uzrokuje nepotrebne radne troškove uzrokovane stalnom zamjenom filtarskog medija.

Plastična prašina je vrlo fino lagana i sklona je svodovima u spremniku filtra. Važno je da se regeneracija filtra odvija kontinuirano, tako da uređaj za filtriranje ima postupan nagib spremnika i kontinuirani odvod prašine, kako ne bi začepio spremnike filtra.

Ugradnju filtracijske jedinice osiguralo je naše odjeljenje za realizaciju G&G filtration CZ, s.r.o.

Korištenu filtracijsku opremu G&G Jet BAG možete pronaći u našem katalogu ovdje.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.