Usisavanje prašine tijekom proizvodnje peleta

Važna referenca za upotrebu našeg Jet VAC filtra za filtriranje zraka u proizvodnji peleta. Korišteni filtar opremljen je dvostrukim sustavom regeneracije pomoću regeneratora vibro-knock i komprimiranog zraka. Dvostruka regeneracija štedi komprimirani zrak operatora.

Naša ponuda uključuje proizvodnju i realizaciju opreme za filtriranje prašine, piljevine i drvnog materijala u postrojenju za proizvodnju peleta. Uređaj za filtriranje je pod tlakom, opremljen je dvostrukom regeneracijom pomoću vibro udaranja i regeneracijom komprimiranim zrakom. Dvostruka regeneracija štedi komprimirani zrak operatora. Klijent je ugradnju opreme za filtraciju izveo sam pod nadzorom našeg šefa skupštine.

Oprema za filtriranje

Koristili smo opremu za filtraciju G&G Jet VAC naše proizvodnje. Ovaj filtrirani uređaj dizajniran je za vađenje piljevine i drvenih sjeckanja u drvnoj industriji. Uređaj za filtriranje opremljen je pneumatskim vibrirajućim vibratorom koji periodično trese filter cijevi za učinkovitu i energetski učinkovitu regeneraciju. Zbog količine prašine, filter je opremljen i pneumatskom regeneracijom filtrirajućeg medija pomoću komprimiranog zraka. Pneumatski sistem za regeneraciju pokreće se automatski automatski kod veće razine gubitka tlaka. Dvostruki sustav regeneracije u ovom slučaju doprinosi značajnoj uštedi troškova komprimiranog zraka prilikom regeneracije filtrirajućeg medija. Uređaj za filtriranje opremljen je integriranim vijčanim transporterom za uklanjanje piljevine iz spremnika uređaja za filtriranje. Vakuum se zatvara okretnim dovodom. Budući da je usisavanje piljevine eksplozivno prašno, uređaj za filtriranje opremljen je reljefnim membranama za ispuštanje tlačnog vala u vanjsko okruženje.

Obrada otpada

Izvađena i odvojena piljevina kroz filtracijski sustav vodi se vijčanim transporterom do investitorovog spremnika.

Filtr JET VAC G&G filtration Filtr JET VAC G&G filtration

Naše Jet VAC filtere možete pronaći ovdje.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.