Vađenje piljevine iz strojeva za obradu drveta

Partner: Vađenje piljevine iz strojeva za obradu drveta

Važna referenca za iscrpljenost iz strojeva za obradu drva primjenom naše opreme za filtriranje s kontrolom snage ekstrakcije prema aktivno korištenim strojevima. Sustav tako pridonosi uštedi energije i osigurava udobnost u radu.

Važna referenca za ispuhivanje iz strojeva za obradu drva sa primjenom našeg uređaja za filtriranje s upravljanjem ispušne snage sa aktivno korištenim strojevima. Sustav tako pridonosi uštedi električne energije i osigurava udobnost rada.

U našoj ponudi uključena je proizvodnja i realizacija uređaja za filtriranje za ispuhivanje  piljevine. Uređaj za filtriranje je pod vakuumom, opremljen je ventilatorima visoke učinkovitosti, upravljanim frekventnim pretvaračima. Svaki stroj ima automatsku zaklopku koja reagira na njegovo uključivanje ili isključivanje. Drveni otpad dovodi se do preše za briketiranje koja osigurava ugodnu preradu otpada u obliku briketa od drva.

Filtarski uređaji

Koristili smo GREFILT filtracijsku opremu naše proizvodnje. Ovaj dizajnerski uređaj dizajniran je zbog svog dizajna za vađenje piljevine u drvnoj industriji. Uređaj za filtriranje opremljen je pneumatski upravljanim vibracijskim otresačima. Zbog prirode ekstrahirane prašine nije bilo potrebno instalirati pneumatski sustav ispiranja crijeva za filtriranje komprimiranim zrakom. U ovom slučaju, regeneracija vibracija doprinosi značajnom uštedi troškova komprimiranog zraka u regeneraciji filtarskog medija. Filtarska jedinica opremljena je integriranim pužastim transporterom za iznošenje piljevine iz spremnika filtarskog uređaja. Zatvaranje vakuuma osigurava rotacijska hranilica. Usisavana piljevina pripada eksplozivnoj prašini, i za to uređaj za filtriranje opremljen je membranama za ispuštanje tlačnog vala u vanjski okoliš. Provedbu je osigurala naša partnerska tvrtka GreMi KLIMA, s. r. o. kao  generalni dobavljač sustava za ispuhivanje piljevine.

Obrada otpada

Odsáté a separované piliny filtračním systémem jsou vedeny pomocí šnekových dopravníků do briketovačky, kterou dodávala společnost BRIKLIS . Za klijenta je ovo vrlo učinkovita obrada otpada u sustavu ispuhivanja i filtracije piljevine iz strojeva za obradu drva s naknadnom jednostavnom manipulacijom briketima.

Upravljanje ispušnom snagom

Sustav za filtriranje opremljen je s dva visoko učinkovita ispušna ventilatora smještenim na čistoj strani uređaja za filtriranje. Ispušni ventilatori upravlja frekventni pretvarač prema podešenog vakuuma u ispušnom cjevodou. Ispušni priključci na pojedinačne strojeve opremljeni su automatskim zaklopkama koje se otvaraju/zatvaraju u skladu s aktivnom uporabom stroja. Usisni sustav doprinosi uštedi električne energije.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.