Vaša proizvodnja i naša Know-how

Poslovni model znanja namijenjen je uglavnom neeuropskim partnerima, gdje je prijevoz velikih filtara financijski nepovoljan. G&G dizajnira dizajn filtra za zadanu primjenu, isporučuje proizvodnu dokumentaciju za jedinicu filtra, isporučuje uloške filtra i sustav regeneracije. Proizvodnja kutije za filtre odvija se kod partnera u lokalnim uvjetima.

Vaša proizvodnja i naša Know-how
Dajemo proizvodnu dokumentaciju
01

Dajemo proizvodnu dokumentaciju


Pružit ćemo vam proizvodnu dokumentaciju za zadanu jedinicu filtra. Proizvodna dokumentacija sadrži montažne crteže, crteže dijelova, planove gorenja, planove savijanja. Crtamo dokumentaciju na engleskom jeziku, prema europskim standardima u metričkim mjerama. Proizvodna dokumentacija koristi se za izradu određenog modela jedinice filtra, koji će se koristiti za unaprijed određenu uporabu i određene parametre. G&G filtracija odgovorna je za dizajn jedinice za filtriranje. Proizvođač - partner odgovoran je za kvalitetu obrade.
Mi isporučujemo osnovne komponente
02

Mi isporučujemo osnovne komponente


Opskrbit ćemo vas ključnim komponentama filtra, kao što su kavezi za filtre, medij za filtriranje i sustav za regeneraciju i kontrolna jedinica za regeneraciju s unaprijed zadanim ciklusom. Ove su komponente specifične, masovno se proizvode na liniji i ne vrijedi ih proizvoditi u lokalnim uvjetima. Komponente filtarskih jedinica isporučujemo na palete obrađene u skladu s ISPM 15. Za međunarodni prijevoz komponente se isporučuju u zatvorenom spremniku. Specijalizirani smo za opskrbu komponentama za tekstilne filtere i opskrbu dijelovima za visokotemperaturne keramičke filtre.
Dostavljamo dokumentaciju o proizvodu
03

Dostavljamo dokumentaciju o proizvodu


Dostavit ćemo vam tehničku dokumentaciju za zadanu jedinicu filtra pripremljenu na engleskom jeziku. Tehnička dokumentacija sadrži priručnik za filtarsku jedinicu, upute za njezinu uporabu, tehničke parametre i informacije, sigurnosne upute, osnovne informacije o ugradnji i puštanju u pogon, upute za rad i održavanje filtarske jedinice. Dostavit ćemo vam obrazac za izjavu o sukladnosti s proizvodom - prema europskim standardima. Upute proizvođač mora izmijeniti u skladu s lokalnim standardima koji vrijede na mjestu proizvodnje i ugradnje.
Proizvodite u svojoj proizvodnoj hali
04

Proizvodite u svojoj proizvodnoj hali


Proizvodnja jedinice filtra odvija se u vašoj proizvodnoj hali. Za proizvodnju bilo koje opreme za filtriranje potrebna je oprema namještene radionice za obradu metala, koja ima barem laser za izgaranje lima, prešu, radna mjesta za zavarivanje, lakirnicu i prostor za montažu. U lokalnim ćete uvjetima proizvesti 70% jedinice filtra. Izradit ćete kućište filtra, lijevak i čeličnu konstrukciju. Preostalih 30% kao sustav za regeneraciju, kontrolna jedinica za regeneraciju, kavezi za filtriranje i medij za filtriranje dobivat će se G&G filtracijom.
Puštanje u rad tehnologije
05

Puštanje u rad tehnologije


Naučit ćemo vas kako pustiti tehnologiju u pogon. Bilo na mreži ili u prisutnosti našeg tehničara prilikom pokretanja tehnologije. Puštanje u rad tehnologije je skup specifičnih zadataka koje treba izvršiti i provjeriti radi sigurnog puštanja u rad tehnologije odvodnje i filtracije zraka. Sastoji se od pojedinačnih i sveobuhvatnih ispitivanja svih funkcionalnih dijelova sustava filtracije. Od početka preporučujemo puštanje tehnologije u rad uz našu pomoć, nakon treninga s vlastitim tehničarima.
Radimo zajedno
06

Radimo zajedno


Znate lokalne uvjete i tržište i znate kako proizvoditi. Razumijemo filtracijske sustave i konstrukciju filtracijskih jedinica. Zajedno možemo biti jaki! Ako vam je suradnja zanimljiva, Kontaktirajte nas.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog