Zastupamo isključivo

Stekli smo ekskluzivno zastupanje glavnih tvrtki. Proizvode naših partnera koristimo u proizvodnji vlastitih proizvoda, ali ih istovremeno nudimo odvojeno na prodaju našim kupcima.

Zastupamo isključivo
keramički elementi filtra
01

Tenmat Ltd.


Tenmat Ltd. je proizvođač naprednih visokotemperaturnih materijala sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Dobili smo ekskluzivnu zastupljenost za prodaju keramičkih filtarskih cijevi za filtriranje vrućih dimnih plinova do 1000 ° C. Naša tvrtka ima ekskluzivno predstavništvo za: Češku, Slovačku, Mađarsku, Bugarsku, Rumunjsku, Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Ukrajinu, Rusiju i Kazahstan.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog